Menu

Reclameagenda’s

Agenda Personnalisé d'entrepriseEIn 2008 bereikte Quo Vadis een nieuwe belangrijke fase in zijn milieuvriendelijke beleid met het ISO 14001 certificaat dat de doeltreffendheid van zijn milieumanagementsysteem waarborgt.

ISO 14001 en het Imprim’Vert merk waarborgen u zo dat de agenda’s van Quo Vadis, die in Frankrijk in Loire-Atlantique worden ontworpen en geproduceerd, op een milieubewuste wijze gedrukt worden.

Kies voor een uitmuntend kwaliteitsproduct. Quo Vadis toont via het  ISO 9001 certificaat zijn engagement voor een continue verbetering om u een altijd betere kwaliteitsdienst te kunnen bieden.

 

Onze organisatie spitst zich toe op de kwaliteit van de opvolging en het beheer van uw projecten. Om aan de specifieke behoeften van elke klant te kunnen beantwoorden en de leveringstermijnen te waarborgen, wordt elk dossier permanent opgevolgd door een speciaal team dat bestaat uit een Zaakgelastigde, een Klantenverantwoordelijke en een Technisch verantwoordelijke.


Steunend op zijn knowhow in de productie van agenda’s sedert meer dan  50 jaar, biedt Quo Vadis uw agenda een bijkomende dimensie. Schenk niet zomaar een agenda, schenk een Quo Vadis !


Dankzij de naambekendheid van een befaamd merk biedt u een prestigieus geschenk dat uw onderneming en de persoon die het geschenk ontvangt, een extra toegevoegde waarde geeft.

Cadeaux d'affaires

Omdat uw gepersonaliseerde agenda een echt communicatiemiddel voor uw Onderneming is, stelt Quo Vadis u voor om een agenda op maat te maken die aangepast is aan uw behoeften. Zo combineert u materiaal, kleuren en vermeldingen van uw keuze voor een agenda waarmee u geïdentificeerd wordt en die aansluit bij uw activiteitsdomein, en uw grafisch charter en uw waarden weerspiegelt.

Engageer u met Quo Vadis om van uw agenda een volwaardig communicatiemiddel te maken dat uw identiteit weerspiegelt en een kwalitatief, waardevol en esthetisch imago uitstraalt.

 

 

Ons contacteren : service-clients-corporate-france@quovadis.eu