Menu

Ons milieucharter

Quo Vadis, een onderneming met burgerzin, engageert zich via haar Milieucharter:

om de impact van haar producten op het milieu te beperken;

om haar consumenten te informeren over:

  • haar Certificaten,
  • haar Acties en
  • haar Resultaten.

 

Dit sterke milieu-engagement werd ingegeven door een uitmuntendheidsinitiatief in  2004 met de verwerving van het ISO 9001 certificaat versie 2000.

Het kadert sterk in de Ondernemingsstrategie vanuit een perspectief van duurzame ontwikkeling en streeft ernaar om economische, sociale en milieudoelstellingen harmonieus te combineren.

Quo Vadis heeft zijn acties voor milieucertificaten via zijn engagement mettertijd verrijkt.

Het Milieucharter is daarvan het concrete resultaat en het zal in de toekomst worden aangevuld met nieuwe milieubewuste acties.

Het Milieucharter van Quo  Vadis  weerspiegelt het sterke streven van de Onderneming om zich voor het milieu te engageren en haar consumenten een transparante communicatie over de ingevoerde acties te bieden.
Dit Charter markeert een bijkomende fase in de doelstellingen van de duurzame ontwikkeling van de Onderneming en is een basis om nog verder te gaan.
Quo Vadis engageert zich er samen met u voor om haar milieuacties in de toekomst nog verder te zetten en voor toekomstige innovaties waarmee we onze kinderen een beter milieu kunnen geven.

 

Het Milieucharter Quo Vadis downloaden