Menu

Onze uitmuntendheid en knowhow

De vakgebieden van Quo Vadis

De onderneming Editions Quo Vadis is gespecialiseerd in twee activiteiten: de agenda voor het grote publiek (agenda die wordt verkocht in het gespecialiseerde distributiecircuit) en de “Reclameagenda” (gepersonaliseerde agenda die rechtstreeks aan ondernemingen wordt verkocht).

Les métiers de Quo Vadis
Op de markt van de agenda voor het grote publiek is Editions Quo Vadis aanwezig in alle gespecialiseerde distributiecircuits en onderhoudt ze nauwe vertrouwensrelaties met haar verdelers.

Editions Quo Vadis, specialist van agenda’s, ontwikkelde nieuwe productgamma’s voor het nieuwe schooljaar en notitieboekjes voor het schrijfplezier en is uitgegroeid tot een marktspeler voor Premium papierwaren.

Het esthetische aspect van de Quo Vadis gamma’s (kleuren, materialen, samenwerkingen met kunstenaars) versterkt hun dimensie van “persoonlijke accessoires, intieme producten”.

Editions Quo Vadis onderscheidt zich op de markt van de reclameagenda’s door de kwaliteit van haar producten en de service bij het opvolgen van de bestellingen en het naleven van deadlines. Editions Quo Vadis stelt haar klanten een collectie voor waarmee ze hun agenda zelf kunnen samenstellen door te kiezen uit vooraf bepaalde opties en biedt hen zo een service van een agenda op maat aan.

 

Uitmuntendheid en knowhow

Excellence et Savoir-FaireDe knowhow die Quo Vadis sinds 1954 heeft opgebouwd, draagt  bij tot de ontwikkeling van het merk in Frankrijk en op internationaal niveau.

Editions Quo Vadis beheerst intern alle fases, van het ontwerp via de productie tot de commercialisering van de agenda’s om zo de kwaliteit van haar producten te waarborgen.

Editions Quo Vadis drukt en bewerkt de binnenzijde en verwerkt soepele materialen tot covers in haar fabriek in het Franse Carquefou.